• Вы находитесь здесь:

  • Главная
  • Новости
  • Cемінар-тренінг «Безпечна і дружня до дитини школа»

Cемінар-тренінг «Безпечна і дружня до дитини школа»

2018-09-06

/Files/images/100_9354.JPG

28-29 серпня, напередодні нового навчального року, в м. Києві відбувся семінар-тренінг «Безпечна і дружня до дитини школа» для представників пілотних закладів освіти Донецької та Луганської областей.

Організатори семінару та виконавці відповідного проекту — Міністерство освіти і науки України, Представництво Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, Глобальний фонд підтримки освіти в умовах кризи, Громадська організація «Дитячий фонд «Здоров’я через освіту».

Учасники представили та обговорили результати комплексного аналізу і плани удосконалення навчальних закладів відповідно до концепції «Безпечна і дружня до дитини школа», розробленої раніше, та визначили першочергові заходи, на які необхідна зовнішня технічна допомога від ЮНІСЕФ та партнерів.

Брала участь у цьому семінарі й Петропавлівська ЗОШ №1. Практичний психолог та вчитель ГПД презентували слухачам результати активної діяльності шкільної команди у проекті «Безпечна і дружня до дитини школа».

Мета нашого навчального закладу — забезпечення цілісного благополуччя дитини шляхом створення необхідних умов для її особистісного розвитку, упорядкування сприятливого шкільного середовища, налагодження партнерської взаємодії усіх учасників навчально-виховного процесу.

Філатова К.М. та Сторожук О.П. відпрацювали навички роботи з онлайн-системою «Індекс безпеки і здоров’я школи».

Прагнемо, щоб усі заклади освіти забезпечували всі необхідні умови для успішного навчання, соціалізації та гармонійного розвитку дітей і підлітків із наголосом на питаннях захисту життя і здоров’я.

Кол-во просмотров: 415

Комментарии