Наші проекти – переможці!

2016-07-12

01 липня відбулося засідання Конкурсної комісії з визначення переможців соціального проекту ДТЕК, конкурсу міні-грантів «Місто своїми руками» в 2016 році.

Після ґрунтовних обговорень, враховуючи рейтинг проектних заявок, складений на підставі оцінок членів Конкурсної комісії та он-лайн голосування, одноголосним рішенням Конкурсна комісія визначила 6 проектів-переможців в 2016 році у тому числі і 2 проекти від Петрівської ЗОШ № 1: «Острівець відпочинку» - дитячий майданчик, «Лабораторія юного хіміка» - реконструкція кабінету хімії; загальною сумою близько 60 тис.грн.

Ініціативні група батьків, вчителів та дітей стануть активними учасниками в реалізації цих проектів. Нас всіх чекає приємна робота в рамках цих проектів, за літні місяці нам прийдеться зробити багато добрих справ: із нуля відбудувати дитячий майданчик: встановити гірки, пісочниці, грибки-відпочинку, лавки, завезти піску, і нарешті зробити відкриття дитячого майданчику. В рамках реалізації проекту «Лабораторія юного хіміка» батьківський комітет вже розпочав роботу в кабінеті: закупили фарбу, шпалери, підготували кабінет до ремонтних робіт. Попереду купівля витяжної шафи, парт та стільців для учнів, дошки, демонстраційного столу вчителя та сучасних таблиць з хімії. Маємо надію, що 1 вересня 2016 року відбудеться урочисте відкриття кабінету хімії.

Дякуємо керівництву ДТЕК, усім хто допомагає в реалізації цих проектів та вітаю усіх вчителів, дітей та батьків з перемогою у конкурсі.

Кол-во просмотров: 185

Комментарии